miercuri, 28 aprilie 2010

Gand

Atractie, dragoste...ambele se comleteaza. Dar asta se intampla cand esti la o varsta in care stii ce simti. Dar daca esti la varsta primelor emotii, atunci confunzi usor atractia cu dragostea. dea fapt de la atractie incepe totul.
Intai il,o, placi. Iti plac ochii lui, mainile lui, vocea, parul, felul cum paseste, cum se incrunta, cum zambeste...
Apoi ti se face dor de toate astea, si atunci incepi sa simti. Se naste iubirea. Sau macar emotia ca l-ai auzit , l-ai vazut..
Dupa ceva vreme incepe sa te doara absenta lui. Si faci totul sa ii fii prin preajma.
Dar tot nu sti daca e atractie sau iubire . Si pana la urma, nici nu te intereseaza. Abia dupa prima atingere, dupa prima mangaiere, incepi sa vrei mai mult.Sa explorezi acel trup care se modeleaza dupa trupul tau intr-o imbratisare, un sarut, inca unul...
Si ca sa fie iubirea deplina, urmeaza acel moment de daruire fizica. Ei bine, abia acum iti dai seama daca e iubire sau atractie.
Daca te simti implinit, daca simti acei fluturasi in stomac, clopotei in suflet, si il privesti cu drag dormind, atunci poate fi dragoste. Daca ti se pare jignitor ca doarme, oare ce o fi? daca iti doresti in continuare zambetul lui, vocea lui, ochii lui, mainile lui, daca te doare tristetea lui, daca te bucura bucuria lui, atunci e iubire.
Dar orice varsta ai avea, oricine ai fi, oricat de mult te-ar atrage cineva, fii atent, s-ar putea sa fie iubire!!!

Un comentariu:

  1. Stai sa incep cu dreptul postarile in zona asta...Mai intai tin sa te felicit pentru blogul asta si "ideea care a insotit motivul" de ai da drumul pe net" (Pagina pentru cei care au ceva de zis ... orice fel de gand ... idei, sfaturi. un blog despre orice pentru oricine) Foarte frumos.
    Dud' nu credeam sa mai existe in lume atatea sentimente doritoare sa iasa la suprafata. Iubire...Inafara de faptul ca nu o poti definii decat adunand cuvintele comune ale unor polemici fara rost, nici nu exista. A spune ca iubesti si ea/el e singurul/-a persoana de care ai nevoie, care te satisface, te intelege, te asculta sau TE IUBESTE e acelasi lucru cu a dovedi existentialismul spiritului in absolut, evident prin iubire.
    Nu cred ca dragostea are loc printre atractie si iubire; la urma urmei doar atractia e cea care are finalitate in conceptul asta de iubire si anume satisfacerea nevoilor sexuale si materiale cu "un ajutor" pe care timpul petrecut sub influenta aparentei iubiri il transforma dintr-un geniu in devenire intr-un sclav propriilor slabiciuni si dependente. Sa zicem oare, ca iubirea este un alt drog de care voit devenim dependenti? Sentimentele care apar in urma atractiei asteia pe care o numim iubire sunt datorate trip-ului si complexelor noastre de inferioritate. Eh..Ce aiurea; luni, ani sau zeci de ani stau la granita dintre euforie si regret. In viata omul are doar 2 regrete: acela ca nu a crescut sa fie astronaut si acela ca s-a aruncat in neant dupa iubire.
    Dud'. bun blog, buna discutie. Keep going. Sper ca nu te demoralizai, dar ma stii, imi place sa vorbesc despre orice, oricand :> What the Hell... @Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere